Nedan finner du några omdömen om I Mästarens fotspår från första terminens deltagare:

 

”Att börja på I Mästarens fotspår är något av det bästa jag har gjort. Relevant undervisning med bra material och fokus, som dessutom fungerar att kombinera med småbarnslivet!”

 

”Grundläggande, enkel men samtidigt fördjupande undervisning som på ett härligt sätt utmanar till att ta lärjungaskapet till en ny nivå. Med Jesus och Guds ord i centrum faller många bitar successivt på plats så att Guds vilja och plan för mitt liv blir mer och mer tydlig.”

 

”Jag kom till tro på Kristus för 17 år sedan, men har haft svårt att läsa min bibel. Den här kursen är verkligen en hjälp till fördjupning med Guds ord som grund.

Om du är sugen på att få en fördjupning i din kristna tro, på ett enkelt sätt, där du kan göra det hemma vid köksbordet när du själv vill under veckan är det här ett fantastiskt tillfälle.”

 

”Att gå en bibelskola på distans är en fantastisk möjlighet för mig som heltidsarbetande familjefar. Det ger flexibilitet och man kan själv bestämma när man har tid att sätta sig ned med undervisningspassen.

Jag anmälde mig till kvartsfart då jag kände att jag ville ha tillräcklig med tid för varje pass, men jag inser nu att det inte går att låta bli att lyssna även på de undervisningspass som gäller för halvfart.

Undervisningen är mycket tydlig och bibelfokuserad. Den utmanar och får mig att ännu mer vilja följa i Jesu fotspår – längtan blir starkare att bli mer påverkad av hans Helige Ande.

Kommunikationen med de andra deltagarna via en FB-grupp är spännande och ger många infallsvinklar.

Jag tror att de som väljer att gå denna bibelskola kommer få en djupare längtan att bli ännu mer använda av Jesus och fördjupa sig både i hans liv och i hans ord.”